SHL: Karlskrona HK – Luleå

Karlskrona HK har haft en otrolig tung inledning på sin första SHL-säsong. KHK har bara fyra poäng så här långt men gjorde en bra insats mot Färjestad senast. I kväll är det Luleå som står för motståndet och kan Karlskrona ta sig samman och ta en ny poäng? Det tror inte spelbolagen som håller Luleå som klar favorit.

Matchstart: 19:00
TV: C More Live 3
Livestream: C More Play
Odds (1-X-2):  4,10 – 4,45 – 1,60

Odds från Mybet

Karlskrona gjorde en bra insats borta mot topplaget Färjestad senast och tog matchen till sudden och även om det blev förlust där så tog man en efterlängtad poäng efter 8 raka förluster. Mot Färjestad stod man för en riktig kämparinsats men som i många tidigare matcher så var det misstagen som fällde Karlskrona.

I kväll är det Luleå som väntar på hemmais. Ett Luleå som ligger förvånansvärt långt ned i tabellen, på en 10 plats. Ett Luelå som har varit väldigt mycket upp och ned senna säsongen. Luleå har haft problem på bortais och har bara en seger så här långt borta. Senast mot Linköping blev det också förlust. på bortais, efter att man tagit två raka hemmasegrar.

Den enda trepoängaren som Karlskrona har så här långt har man just tagit på hemmais, i den fjärde omgången mot Djurgården. Kan de resa sig och i kraft av den senaste poängen ta en nya skön trepoängare i kväll?

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så talar de dock till Luleås fördel. Hos Mybet så ger man höga odds på en Karlskrona-seger till hela 4,10 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Luleå låga 1,60 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 oktober, 2015