SHL: Leksand – Skellefteå

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

I kväll har bottenlaget Leksand en mycket tuff uppgift när Skellefteå gästar i Tegera Arena. Skellefteå har vunnit båda mötena denna säsong och är även klar oddsfavorit att ta tredje vinsten mot Leksand i kväll och därmed befästa sin plats som nummer ett i SHL-tabellen.

Matchstart: 19:00
TV: C More Live 2
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,45 – 4,00 – 1,53

Spela på matchen hos Expekt

Skellefteå har gått som tåget den senaste tiden och har fyra raka segrar i bagaget inför kvällens möte mot Leksand, med segern mot Linköping i Champions Hockey League inkluderat, och ligger därmed fortsatt på första plats i tabellen. En plump i portokollet för Skellefteå är att man kommer att få klara sig utan poängkungen Kirill Kabanov som skadade sig mot Linköping senast och som antagligen kommer att missa hela grundspelet.

Leksand förlorade prestigemötet mot Bryns senast men på bortais. Hemma är Leksand mycket starkare hemma och det är hemmfansen som burit Leksand upp från den djupa kris man inlett serien med. Hemma har Leksand sex vinster, tre oavgjorda och endast fyra förluster på de tretton spelade omgångarna.

Skellefteå klar oddsfavorit

Trots Leksands starka hemmafacit är det formstarka Skellefteå som är spelbolagens favorit i kväll och bland annat ger Expekt låga 1,53 gånger pengarna för en bortaseger i kväll.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 december, 2014