SHL: Malmö Redhawks – Frölunda

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll tar Malmö Redhawks emot Frölunda och det är viktiga poäng som gäller för båda lagen. Enligt oddsen blir det dock Frölunda som tar hem tre poäng.

Start: tis kl 19.00
TV: C More Sport, C More Live 3
Odds: 3,55 – 4,45 -1,80

Odds från Unibet;

För andra gången i denna säsong av SHL tar Malmö Redhawks emot Frölunda på Malmö Arena. Det verkar bli en riktig publikfest, då över 6000 biljetter är sålda inför matchen.

Malmö Redhawks kommer med två raka segrar i bagaget och kan nu ta en tredje rak seger, vilket i så fall blir den första denna säsong. Laget ser fram emot revansch efter förlusten i första matchen på Malmö Arena, där Frölunda kvitterade Malmös 4-3 ledning och sedan vann på straffar.

Malmö Redhawks ligger på 11:e plats i tabellen, fem poäng under Örebro och kan därmed minska avståndet till sista slutspelsplats. Unibet tror dock inte detta händer och sätter oddset till 3,55 för vinst till Malmö.

Frölunda kan gå upp i serieledning

För favoriten Frölunda är poängen också viktiga. Minst två poäng placerar laget i serieledning, då man går om Skellefteå. Hela fem av sju spelare i powerplay poängligan kommer från Frölunda och målvakten Lars Johanssons räddningsprocent på 91,88 placerar honom på en femteplats i statistiken. I de senaste två matcherna har backen Henrik Tömmernes saknats och det är oklart om han finns med i kvällens match. Även Anton Axelsson är skadad.

För Malmös del saknas Oscar Alsenfelt och troligen också målvakten Pontus Sjögren. Även Mattias Persson är osäker till spel.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 22 december, 2015