SHL: MODO – Växjö Lakers

MODO kämpar för sin överlevnad i SHL och för att ha en möjlighet att undvika kvalet men då är tre poäng mer eller mindre ett måste när man ta emot svenska mästarna Växjö som även de är i stort behov av poäng för att avancera till en slutspelsplats.

Matchstart: 19:00
TV: C More Live
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 3,30 – 4,20 – 1,87
Att vinna (1-2) 2,40 ? 1,58
Över/under 4,5 mål: 1,58 – 2,36

Odds från 24hbet >

Ett Växjö med fem raka vinster i ryggen ska i kväll gästa bottenlaget MODO i Örnsköldsvik som har en krisartad period bakom sig. Viktiga poäng står på spel för båda lagen. MODO riskerar att behöva kvala sig kvar och har många poäng upp till säker mark och för SM-mästarna Växjös del är poäng av yttersta vikt för att ta sig upp till en slutspelsplats i tabellen.

Hemmaplan är MODOs starkaste gren och där man tagit dubbelt så många poäng hemma än borta. Men mot Växjö har man haft det svårt under säsongen och bara tagit två av totalt nio poäng, då man vann det senaste mötet på straffar.

MODO med en svajande form är inte helt oväntad under dogs mot ett av seriens hetaste olag och oddsen från 24hbet ger hela 3,30 för en seger till MODO, trots hemmais, och relativt låga 1,87 om Växjö vinner i kväll och ännu lägre 1,58 gånger pengarna om man vinner efter full tid.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 mars, 2016