SHL: Oddsen på säsongen 2022/23

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Oddsen på SHL

Nu är det dags att kika in oddsen på SHL-säsongen 2022/23 och de senaste vinnaroddsen från Unibet talar för en oviss utgång av säsongen.

Förra säsongen var de Rögle som utmärkte sig genom att vinna grundserien på exakt 100 poäng. Men gick sedan bet i slutspelet där man åkte ut i semifinalen mot Färjestad, som sedan gick hela vägen och tog hem SM-guldet i finalen mot Luleå.

Om vi kikar på oddsen från Unibet inför den kommande säsongen så säger de inte jättemycket om vilket lag som kommer att gå hela vägen denna gång. Högst vinstchans till SM-guldet ges återigen Färjestad till oddset 6.50 hos Unibet, med en viktad vinchans på strax över 14 procent. Hela fyra andra lag ges en vinstchans på över 10 procent hos Unibet: Rögle 12,47 procent till oddset 7.00, Frölunda 11,64 procent till oddset 7.50 samt Luleå och Skellefteå som båda ges 10.91 procent till oddset 8.00. Så spelbolaget håller det därmed öppet om vilka lag som kommer att ta hem SM-guldet.

Nykomling till denna säsong är HV71 som är tillbaka igen, på Djurgårdens bekostnad. Och HV71 placerar sig i mitten av Unibet vinnarlista till oddset 14.00, vilket talar för att de inte kommer att åka ut igen.

Nedsläpp för den nya säsongen är på lördag, den 17 september, med en full omgång. Se alla kommande matcher med de senaste vinnaroddsen nedan. Oddsen och matcherna uppdateras löpande.

Kommande matcher i SHL

Vinnarodds

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 september, 2022