SHL: Säsongen är igång och de är oddsfavoriter

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Odds på SHL 2021/2022

Nu är SHL-säsongen äntligen igång och med publik på läktarna! Och ska vi tro spelbolaget Unibet så är det inte de två fjolårsfinalisterna som drar mest nytta av publikåterkomsten.

SHL-säsongen är äntligen igång. Med publik på läktarna så har vi en mer normal säsong att se fram emot där lag bärs fram av hemmapubliken.

Växjö gick hela vägen i fjol genom att både vinna grundserien och sedan även finalen i slutspelet med klara 4-1 över Rögle. Men kikar vi på oddsen hos Unibet, om vem som tar hem SM-guldet denna säsong då är det inte Växjö eller Rögle som framhävs i första hand. Istället hittar vi Leulå och Färjestad högst upp i vinnarlistan till oddset 5.00 gånger pengarna, som ger en viktad vinstchans på 18 procent.

Tredjehandsfavoriten just nu är Frölunda till oddset 7.50 och därefter hittar vi de två finalisterna från i våras till oddset 8.50.

Mycket kan hända och säsongen är lång och mycket återstår av grundspelet och därefter har vi ett slutspel där allt kan hända. Lägger du ett bet redan nu på din favorit så är oddsen fördelaktigare än längre in på säsongen då tabellen har utkristalliserat sig inför slutspelet.

Här ser du hela SHL-spelschemat >

Notera att oddsen nedan ändras löpande och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 september, 2021