SHL: Tufft möte för bottenlaget HV71 när Skellefteå gästar

Idag möts toppen och botten i SHL när HV71 tar emot topplaget Skellefteå i SHL. HV71 tog visserligen 3 sköna poäng mot Linköping senast men Skellefteå är trots det klar favorit i kväll.

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2):  3,10 – 4,00 – 2,00 (William Hill)

Kan HV71 ta sin andra raka hemmaseger?

Krislaget HV71 är fortfarande hopplöst sist i serien även fast man tog tre poäng på hemmais mot Linköping senast. Segern mot Linköping var den andra för säsongen och nyförvärvet Toni Rajala gjorde det viktiga 1-0-målet och frågan är om han kan se till att HV:s negativa trend vänder i kväll.

Statistiken talar till HV:s fördel

HV71 ställs dock mot svårast tänkbara motstånd när serieledarna och de svenska mästarna Skellefteå gästar. Skellefteå kommer dock efter en svidande hemmaförlust mot Färjestad, efter full tid, och brukar ha det svårt borta mot HV71.

Gästande Skellefteå är favorit

Kollar man på oddsen från spelbolagen det inte helt oväntat att spelbolagen tror på Skellefteå. Ett spel på serieledarna ger dock höga oddset 2,00 gånger pengarna av William Hill och som ger oddset 3,10 om HV71 skulle ta sin andra raka hemmaseger.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 oktober, 2013