SHL: Växjö Lakers – Frölunda

I kvällens SHL gästas Växjö Lakers av serietvåan Frölunda och nu är det viktiga poäng som står på spel för smålänningarna som har en dalande formkurva. Dock är det ett formtoppande Frölunda som är favorit om man kollar på oddsen.

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: C Sport
Odds (1-X-2): 2,60 – 3,70 – 2,40 (William Hill)

Frölunda har gått  som tåget i de senaste omgångarna av SHL och har fem raka segrar inför kvällens bortamöte mot Växjö Lakers. Med Frölundas fina form är det mycket som talar för en bortaseger med tanke på att seriefemman Växjö endast har en seger på de fem senaste matcherna samtidigt som man dras med många skador.

Spelbolagen tror att det kommer att bli en relativt jämn match, även om de håller Frölunda som knapp favorit. Ett spel på gästande Frölunda ger oddset 2,40 hos William Hill och oddset 2,60 om Växjö skulle ta tre viktiga poäng.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 november, 2013