SHL: Ytterligare hemmaseger för Linköping?

I kvällens enda match i SHL kommer hemmastarka Linköping att gästas av Växjö som fortfarande är på jakt efter en trepoängare på bortais. Trots Linköpings hemmatrende så talar oddsen för ett jämnt möte.

Matchstart: 19:00
TV: C More
Lviestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,20 – 3,90 – 2,75

Spela hos William Hill

Linköping har inlett SHL-säsongen i den nya SAAB Arena på bästa möjliga sätt och tagit full pott på de två hemmamatcher man spelat, först mot Djurgården 2-1 och sedan mot Örebro 3-0. I kväll är det dock tuffare motstånd som väntar när det förväntade topplaget Växjö gästar.

Oddsen talar därmed för ett relativt jämnt möte i kväll och spelbolaget William Hill ger 2,20 gånger pengarna för en tredje raka hemmaseger för Linköping och 2,75 om gästande Växjö skulle ta med sig sin första trepoängare på bortais.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 september, 2014