Silly Season: Oddsen på Harry Kane & andra heta övergångar

Vi har kikat in oddsen från Unibet på Harry Kane och andra heta övergångar inför de sista veckorna av sommarens Silly Season. Läs mer nedan om vilka spelare som väntas flyttas på sig innan fönstret stänger.

Sommarens Silly Season börjar att dra ihop sig. Den 31 augusti stänger fönsterna i de stora ligorna som Premier League, Bundesliga, Ligue 1, La Liga och Serie A. Vilket innebär att drygt två veckor återstår av heta spekulationer.

Unibet lägger stort fokus på övergångar och har odds på en mängd heta spelare inför att fönstret stänger.

Till Unibet

Harry Kane till City?

Efter Lionel Messis omtalade övergång från Barcelona till PSG så är det nu Tottenhams stora stjärna Harry Kane som det ryktas mest kring. Kane missade Tottenhams premiär i Premier League och sägs ha skadebekymmer. Dock florerar det samtidigt rykten om att Kane vill lämna klubben och att Manchester City ska vara intresserade.

Hos spelbolaget Unibet så lutar det åt en flytt till City för Kane till oddset 1.60 mot 2.20 att han stannar i klubben. Att någon annan klubb går in och istället värvar Kane anser spelbolaget inte är troligt då Manchester United ligger närmast till hela 12.00 och därefter Chelsea till 17.00.

Ødegaard väntas lämna Real Madrid

En annan väntad övergång, som sticker ut, är Martin Ødegaard som väntas lämna Real Madrid på riktigt. Förra säsongen var han utlånad till Arsenal och nu talar det mycket för en permanent flytt. Det tror också Unibet som ger låga 1.20 att Ødegaard flyttar till Arsenal. Att han blir kvar i Real ger hela 4.00.

Vad ska hända med Camavinga?

18-årige Eduardo Camavinga har dragit de stora klubbarnas ögon till sig med sin prestationer i Renne. Han har verkligen framtiden för sig men frågan om det blir en flytt redan nu. Just nu ger ett bet på att han blir kvar 1.65 gånger pengarna hos Unibet. Men både Manchester United och PSG är alternativ enligt spelbolaget till oddset 2.50 respektive 4.00 gånger pengarna.

Inga andra heta övergångar enligt oddsen

Med ett fåtal veckor kvar till fönstret stänger så är det inte många andra heta övergångar med stora namn involverade.

Ronaldo väntas stanna i Juventus till oddset 1.10 och därefter spelas PSG till hela 7.00. Trots att sägs att Ronaldo är missnöjd med sin position i Juventus. En högoddsare att hålla utkik efter.

Ingen väntas nappa på Erling Haaland redan nu och närmast ger ett bet på Chelsea oddset 7.50 och Real Madrid 8.50. Magkänslan är att de stora klubbarna väntar ett år för att plocka honom billigare.

Ingen flytt väntas det bli för Kalidou Koulibaly, som brukligt, trots år av rykten. Nu ligger Everton närmast men till höga 6.00 och därefter ger ett bet på Manchester United 9.00 och Bayern München 10.00.

Barcelona försöker i vanlig ordning att skeppa Philippe Coutinho, som kostade en rejäl peng från början. Att han blir kvar i klubben äår mest troligt och spelas till 1.60 hos Unibet. Lazio är dock en tänkbar adress och spelas till oddset 4.00. Arsenal har dykt upp de senaste dagarna som en ny klubb för Coutinho men frågan är hur realistiskt det egentligen är och Unibet ger höga 7.00 att det skulle bli av.

Fler odds på övergångar i Silly Season hittar du hos Unibet.