Silly Season: Messi till PSG enligt oddsen

Enligt uppgifter kommer Lionel Messi inte bli kvar i Barcelona och oddsen från Unibet talar nu för en övergång till PSG.

I går kom den stora bomben att Lionel Messi inte kommer bli kvar i Barcelona. Messi har varit ”free agent” under sommaren men alla räknade med att han skulle komma överens med klubben och därmed trots allt bli kvar.

Enligt nya uppgifter så har Barcelona och Messi kommit överens men att det är ligans krav på ett redan ekonomiskt pressat Barcelona som sätter käppar i hjulet.

Så nu ställer sig alla frågan var Messi ska nu?

Enligt färska odds från Unibet så kommer Messi att återförenas med Neymar i PSG. En av få klubbar som har råd med Messis höga lön och spelas till låga 1.47 gånger pengarna.

Ett annat hett alternativ är Messi kommer att gå Manchester City, där den tidigare Barcelona-tränaren Pep Guardiola huserar. City har likt PSG starka ekonomiska muskler men frågan är om inte det alternativet grusades något när det stod klart att City värvat Jack Grealish för stora pengar. Och trots att City är det mest rimliga klubbytet bakom PSG så ger det hela 8.00 gånger pengarna hos Unibet.

Ett annat alternativ enligt Unibets oddsättare är helt enkelt att Barcelona löser tvisten med ligan och Messi därmed blir kvar i klubben. Och det är enligt Unibet klart mer sannolikt än en värvning till City som ger 2.50 gånger pengarna.

Se alla oddsen från Unibet för den hetaste övergången för Lionel Messi.

Till Unibet

Odds på Lionel Messis övergång

Paris SG: 1.47
FC Barcelona: 2.05
Manchester City: 8.00
Newell’s Old Boys: 17.00
Chelsea: 21.00
Inter Miami CF: 21.00
Liverpool: 21.00
Manchester United: 25.00
Los Angeles FC: 31.00
Inter: 41.00
Arsenal: 51.00
Boca Junior: 51.00
River Plate: 51.00