Sitter Trump kvar som president? – så säger oddsen

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.
Super tuesday odds i USA-valet

Oddsen från LeoVegas är oerhört jämna inför Presidentvalet i USA nästa år. Trump är den givna kandidaten hos republikanerna men det är jämnt skägg om vi jämför oddsen på det vinnande partiet.

2016 så vann Donald Trump presidentvalet i USA ,trots att Hillary Clinton var favorit i stort sett hela vägen. Nu har det gått nästa tre år sedan dess och med bara ett år kvar till nästa val så är det oerhört ovisst om Trump sitter kvar eller inte, enligt oddsen från LeoVegas.

LeoVegas anser att Republikanerna och Demokraterna har lika stor chans att ta hem vilket och ger oddset 1,91 på de två partierna.

Trump är som sagt given favorit hos Republikanerna och spelas till oddset 1,91. Men i demokraterna läger så är det ännu långt ifrån klart vilken som blir deras främsta kandidat. Just nu spelas Joe Biden som främsta favorit till oddset 7,00 och därefter Elizabeth Warren till oddset 9,00, Kamala Harris till oddset 10,00 och utmanaren i förra valet Bernie Sanders till oddset 12,00.

Det som är klar är att det kommer att bli ett oerhört intressant val och framförallt primärval för Demokraterna.

Spela här hos LeoVegas

Parti att vinna

Demokraterna: 1,91
Republikanerna: 1,91
Oberoende kandidat: 51,00

Vinnande kandidat

Donald Trump: 1,91
Joe Biden: 7,00
Elizabeth Warren: 9,00
Kamala Harris: 10,00
Bernie Sanders: 12,00
Pete Buttigieg: 26,00
Andrew Yang: 34,00

Oddsen är hämtade från LeoVegas 6 aug 2019

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 augusti, 2019