Ska den hockeyallsvenska finalen avgöras redan ikväll?

Den hockeyallsvenska finalen kan avgöras ikväll!

Hockeyslutspelen är som bekant i full gång, däribland finalserien i Hockeyallsvenskan. Det är Leksand och Timrå som gör upp om titeln och en direktplats till SHL-kvalet, och slutresultatet kan komma att avgöras redan ikväll! 

Två matcher av de fem som ingår i finalserien har spelats – och avgörandet kan komma redan ikväll. Timrå har ena benet i kvalet till SHL efter att ha vunnit båda de inledande matcherna mot Leksand. De två matcherna som spelats hittills har varit tillknäppta och bjudit på heta känslor -precis som sig bör i en finalserie!

Med 2 vinster av 2 möjliga är det alltså bara en vinst till som krävs för att Timrå ska knipa kvalplatsen till SHL – och det är mycket som talar till deras fördel. Dels så spelar de kvällens match på hemmaplan med ett enormt stöd i NHK Arena, och dels så har spelare som Jonathan Dahlén påvisat fantastisk form med fem poäng på två matcher. Dessutom är stortalangen Filip Hållander tillbaks i truppen efter skadan han ådrog sig i första finalmatchen.

Det lutar dock åt ytterligare en jämn match i finalserien – något som även oddsen hos spelbolagen talar för. Hos Unibet ser oddsen för den spännande matchen mellan Timrå – Leksand ut så här:

1 – 2,35  X – 3,90  2 – 2,60

Spela på den Hockeyallsvenska finalen hos Unibet