Skid-VM: Inför damernas lagsprint

:nordicbet-logo:Lagsprinten kommer att bli en väldigt spännande tävlingsgren där Norge inte längre har samma slagläge nu när Marit Björgen inte kommer att ställa upp. Det som är positivt för svensk del är att Charlotte Kalla ställer upp tillsammans med Ida Ingemarsdotter. Spela med :Nordicbet: i en tävling som kommer att bjuda på extra mycket spänning.

Det är nu klart att suveränen Marit Björgen inte kommer att ställa upp i dagens lagsprint. Därmed är det klart att hon inte kan nå drömgränsen, vilket är guld i alla sex grenar i ett och samma VM. Enligt Björgen beror det på att hon behöver vila inför de två sista grenarna.

Charlotte Kalla kommer däremot att åka tillsammans med Ida Ingemarsdotter och det ger svenskarna ytterligare hopp om fler medaljer. Herrarna misslyckades igår att ta hem ytterligare medaljer. Nu gäller det för hela det svenska teamet att ladda om och ta sig samman.

Spela med :Nordicbet: och gör denna gren till en rolig och spännande händelse. Lagsprinten börjar klockan 12:15 och inleds med semifinaler. Finalen kommer att starta 14:15 och dom vanligt sänds det hela i SVT.

Odds damernas lagsprint

*odds från :nordicbet:
Finland 1.70
Norge 3.75
Slovenien 4.25
Italien 12.00
Sverige 13.00
Tyskland 31.00
Japan 35.00
Ryssland 67.00

Skribent: Johan

Skriven den 2 mars, 2011