SkiStar Swedish Open inleds idag

Idag inleds den svenska tennisens bidrag till ATP-touren i form av SkiStar Swedish Open i Båstad. Favorit i turneringen är givetvis Robin Söderling som vann 2009. Det kan emellertid bli en tuff vandring för världsfemman.

Den absolut mest populära tävlingen på ATP-touren om spelarna själva får välja brukar allt som ofta vara just Swedish Open i Båstad. Bra publik, härlig arena och folkfest brukar göra att spelarna trivs enormt att spela tennis på svensk mark. Under helgen avgjordes damernas tävling samt också de två kvaltävlingar som arrangeras för att några Wild Cards skall komma in i tävlingen som börjar idag.

Dagen inleds med en tennisdrabbning mellan före detta storstjärnorna Stefan Edberg och Anders Järryd som tar sig an Thomas Johansson och Jonas Björkman i en dubbelmatch. Även finalerna i kvalturneringen skall avgöras där faktiskt tre svenskar har chansen att kvala in i huvudtävlingen av SkiStar Swedish Open.

Set till oddsen så är Söderling favorit att ta hem tävlingen. Det måste dock poängteras, precis som Robin själv gjorde i sin presskonferens, att spelar han inte absolut på topp så kan han åka ut tidigt i turneringen. Efter honom i rankningen ser vi namn som Ferrer, Almagro, Verdasco och Robredo som alla är bra sugna att spela ut svensken ur turneringen. Nedan hittar du vinnaroddsen som går att spela på fram till 13:05 hos :Ladbrokes:.

Vinnarodds SkiStar Swedish Open

odds från :Ladbrokes:

R Söderling – 2,25
D Ferrer – 5,00
N Almagro – 5,50
F Verdasco – 5,50
T Robredo – 11,00
D Istomin – 29,00
P Starace – 34,00