Skrällarnas VM

Det är inte enkelt att tippa på matcherna i årets Hockey VM. Precis som vi skrev igår så gällde det att se upp för Danmark som fick en drömstart på sitt VM och drömmen fortsatte onekligen även genom andra omgången.

Åter igen fick USA se sig slagna i förlängningen. Den här gången mot uppstickaren Danmark som, handen på hjärtat, aldrig varit en speciellt aktad hockeynation. Per Bäckman, tidigare MoDo-tränaren, är head coach i Danmark och det verkar vara en väl fungerande lösning.

Ikväll gör Sverige sin andra match i turneringen. Motståndet som står för dörren är Frankrike och detta bör inte heller var några som helst konstigheter för det svenska laget att besegra. Trots en hel del nej från NHL-spelare så har svenskarna ett bra lag där det finns många unga och hungriga spelare. Det finns inte så mycket pengar att tjäna på en Sverige-seger.

Inte heller de andra tre matcherna har speciellt höga favoritodds men allt fler spelare lär vara sugna på att lägga lite chansodds på uppstickarna och då finns det minsann pengar att tjäna.

Du hittar kvällens matchodds här nedan.

Lycka till!