Slagläge för Liverpool och Chelsea

I kväll spelas de första åttondelsreturerna i Champions League. I fokus står mötena mellan Liverpool och Real Madrid, samt Juventus och Chelsea. Och det är de båda engelska lagen som har matchboll.

Liverpool – Real Madrid
Engelsmännen vann det första mötet på Santiago Bernabeu för två veckor sedan med 1-0 efter Youssi Benayouns sena mål, detta trots att Steven Gerrard spenderade i stort sett hela matchen på bänken.

Inför returen talar naturligtvis mycket för avancemang för Liverpool, men man ska förstås aldrig räkna bort ett lag som Real Madrid. Liverpool kan dessutom få klara sig utan halvskadade Fernando Torres. Formstarka Real kommer enligt rapporter till start med bästa möjliga lag.

Se oddsen på Liverpool – Real Madrid

Juventus – Chelsea
Didier Drogbas tidiga mål blev matchens enda på Stamford Bridge och resultatet innebär att Chelsea har en stor fördel inför returen i Turin ikväll. Räkna med en målsnål match mellan två defensivt starka lag.

Hemmalaget saknar dock viktiga kuggar som Sissoko, Zanetti, Camoranesi och Legrottaglie. I Derby Della Mole mot Torino i helgen vilade Nedved, Trezeguet och Del Piero, de återkommer nu. Gästerna saknar Carvalho, Anelka och Ferreira, medan Essien gjorde comeback senast i ligan.

Se oddsen på Juventus – Chelsea

Bayern redan vidare
Bayern München visade ingen som helst pardon i Portugal i det första mötet med Sporting Lissabon. 5-0 slutade matchen och Bayern är naturligtvis redan vidare.

Se oddsen på Bayern München – Sporting Lissabon

Tuff match att vänta i Grekland
Om matchen mellan Bayern och Sporting redan är avgjord kommer det bli desto tuffare i Aten där Panathinaikos tar emot Villarreal. Det första mötet slutade oavgjort, 1-1.

Grekerna får dock gälla som knappa favoriter på grund av hemmaplan. En titt på oddsen talar för en mycket oviss utgång på OACA Spiros Louis.

Se oddsen på Panathinaikos – Villarreal
Läs mer om Champions League – se tabeller och tidigare resultat