SM-final: Växjö Lakers – Skellefteå

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Växjö tog en överraskande bortaseger i det första mötet mot Skellefteå i SM-finalen. Skellefteå har ångat på i detta slutspel och var solklar favorit att vinna den första matchen men kikar vi på oddsen inför kvällens andra finalmöte är Växjö knapp favorit.

Matchstart: 19:00
TV: TV4, C More Sport
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,45 – 3,70 – 2,60

Odds från Unibet

Skellefteå har hela säsong0en varit den stora favoriten att ta hem SM-guldet denna säsong och därmed ta sin tredje raka titel. Inför den första finalmatchen i Skellefteå så var man också given favorit att ta en säker hemmaseger men överraskades av ett Växjö som tog ledningen tidigt. Efter den första perioden så stod det 2-1 till gästande Växjö efter två mål av Rhett Rakhshani. Det var inget skönspel från Växjö men med en stark defensiv så kunde man hålla fast i resultatet vilket innebar en skrällseger.

Drömläge för Växjö vid seger i kväll

Stärkta av vinsten i den första matchen kan nu Växjö dryga ut ledningen ytterligare vid seger i kväll. Det som på förhand såg ut som att Skellefteå skulle vinna denna finalserie har nu vänt till ett mardröms scenario för de regerande mästarna. Skulle Växjö vinna i kväll kommer det att bli en tuff uppförsbacke för ett Skellefteå som kommer att få stångas mot ett defensivt starkt Växjö. Det som kanske talar till Skellefteås fördel är att Växjö drog på sig fem utvisningar medan Skellefteå inte hade någon i det första mötet, något som norrbottningarna måste utnyttja bättre i fortsättningen.

Växjö knapp favorit i kvällens andra möte

Kikar vi på oddsen inför det andra mötet så tror spelbolagen på en jämn match i Vida Arena. Växjö är knapp favorit hos spelbolaget Unibet men till relativt höga 2,45 gånger pengarna samtidigt som ett spel på gästande Skellefteå ger oddset 2,60 hos spelbolaget.

 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 april, 2015