SM-finalen: Skellefteå – Växjö

SM-finalserien bjöd på en fjärde bortaseger när Skellefteå vann med 2-1 i Vida Arena i Växjö och utjämnade till 2-2 i matcher. I kväll är det därmed Skellefteå som har hemmais och oddsen är låga på att Skellefteå bryter bortatrenden.

Matchstart: 18:30
TV: TV4, C More Hockey
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2):  1,40 – 5,00 – 7,50

Odds från betway

Det har varit en osannolik SM-finalserie med ideliga bortasegrar så här långt och efter fyra spelade matcher står det 2-2. Oddsen har gång på gång talat för en hemmaseger och det gör de även i kväll.

Kikar vi på oddsen från spelbolaget betway ger ett spel på en hemmaseger till Skellefteå ändå låga 1,40 gånger pengarna trots att Växjö var vassa i det senaste mötet men hade svårt att överlista en storspelande Markus Svensson i Skellefteå-målet.

Tror du att Växjö kan fortsätta bortatrenden, och denna gång vara mer effektiva offensivt, ger ett spel på en Växjö-seger hela 7,00 gånger pengarna hos betway. Ett intressant odds med tanke på alla bortasegrarna så här långt och att Växjö stått upp bra de senaste matcherna.

I Växjö-målet fortsätter även Stefan Steen att övertyga efter sitt inhopp i Cristopher Nihlstorp frånvaro. Om det blir Nihlstorp eller Steen som står i kväll är oklart men man kan tänka sig att Steen återigen får förtroendet efter de fina insatserna.