SM-finalen: Skellefteå – Växjö

I kväll möts Skellefteå och Växjö i den tredje finalmatchen i SM-slutspelet och efter Skellefteås överkörning av Växjö senast då är man också klar favorit i kväll.

Matchstart: 19:00
TV: TV4, C More Hockey
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2):  1,75 – 3,90 – 4,25

Odds från betway

Växjö tog ledningen i SM-finalen genom att skrälla på bortaplan i den första matchen. Men i det andra mötet o Växjö så ryckte Skellefteå upp sig rejält och körde över ett Växjö som hade stora problem med defensiven, något som varit lagets signum.

Om Växjö återigen ska ta ledningen i denna matchserien och ytterligare en oväntad bortaseger måste man rycka upp sig rejält och få defensiven att fungera som i den första matchen. Växjö fortsätter också att dra på sig utvisningar och har totalt nio utvisningar mot Skellefteås två.

Med tanke på Skellefteås insats senast är man också givna favoriter att vinna i kväll. Dock är inte spelbolaget betway helt övertygade på att Skellefteå vinner i kväll och ger försiktiga 1,75 gånger pengarna, trots att man spela hemma. Ett spel på ytterligare en Växjö-seger i Skellefteå ger hela 4,25 gånger pengarna.