SM-finalen: Växjö – Skellefteå

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Finalen mellan Växjö och Skellefteå drar ihop sig och inför kvällens sjätte möte leder hemmalaget Växjö med 3-2 i matcher och kan säkra SM-guldet om de bryter bortatrenden och vinner på hemmais. Oddsen talar för ett jämnt möte och frågan är om Skellefteå kan ta ytterligare en bortaseger.

Matchstart: 18:30
TV: TV4, C More Hockey
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,55 – 3,70 – 2,50
Att vinna: 1.93 – 1.89

Odds från Unibet

I det föregående mötet i Skellefteå så stod Växjö för en stabil insats och man tog ledningen med 2-0 redan efter 10 minuters spel i den första perioden. Skellefteå kvitterade sent i den andra perioden men lyckades aldrig komma ikapp och istället kunde Växjö gör 3-1 och 4-1 i tom bur i slutet av matchen.

Med Växjös vinst senast så kan vi konstatera att bortatrenden fortsätter och efter fem spelade matcher är det fem segrar som står i protokollet och därmed 3-2 i matcher till Växjö. Det innebär att Växjö har matchboll i kväll och kan avgöra denna SM-final på hemmais. Så den stora fråga är om Skellefteå kan fortsätta att producera på bortaplan eller om Växjö bärgar SM-guldet och tar en hemmaseger när det behövs som mest.

Kikar vi på oddsen är de som tidigare, i denna SM-final, oerhört jämna när det vankas spel i Vida Arena. Ett spel på Växjö som segrare ger 2,55 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Skellefteå 2,50 gånger pengarna hos spelbolaget Unibet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 april, 2015