SM-slutspel: 14/3 dagens omgång

:expekt-logo:Så var det dags för en ny omgång av elitserien. Dagens matcher kommer att bli avgörande för vissa lag. Djurgården ligger under mot Luleå med 0-3 i matcher och kommer att få det väldigt svårt att gå vidare till semifinal. Men på hemmaplan kanske Djurgården kan kämpa till sig en match i alla fall för att inte bli förnedrade totalt. Spela med :expekt: som ger 2.20 gånger pengarna för en vinst för Djurgården.

För Skellefteå AIK och Brynäs en seger också väldigt viktigt, eftersom båda lagen ligger under med 1-2 i matcher. Om de förlorar dagens matcher kommer de ha 1-3 underläge och då måste de ta tre raka för att gå visare. Skellefteå AIK möter Linköping och det kommer att bli en spännande uppgörelse, lagen emellan. Men Linköping vinner dagens match så blir det otroligt svårt för Skellefteå AIK att vänta. Linköping har ett bra lag men flera spelare som kan göra det avgörande målet.

Brynäs IF har ett liknande läge, men ännu svårare. Mot Färjestad måste de verkligen vinna dagens match. Den senaste skadan för Brynäs, Kalle Järnkrok, är ett stort avbräck. Och undra om Brynäs har en tillräckligt bred trupp för att ta hem detta.

Brynäs har hemmaplan idagen match och spel hos :expekt: ger 2.75 gånger pengarna. Skellefteå AIK har däremot en svår bortamatch där oddsen ligger på 2.95 hos :expekt:.

Odds Elitserien

*odds är hämtade från :expekt:

19:00 Djurgården – Luleå HF
1 2.20
X 3.95
2 2.75

19:00 Linköping – Skellefteå AIK
1 2.05
X 4.10
2 2.95

19:00 Brynäs IF – Färjestad
1 2.75
X 4.15
2 2.15

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 mars, 2011