SM-slutspel: Kvartsfinaler odds från Unibet

:unibet-logo:Kvartsfinalerna i SM-slutspelet är nu halverade. Två av fyra matcher är avgjorda. I dag tar Djurgården emot Luleå hemma i Globen. Djurgården är också favoriter i detta möte till oddsen 1.90 hos Unibet. Och vid en förlust går Lule direkt till semifinal, då Luleå har 3-2 i matcher. I Linköpeing gästar Skellefteå Cloetta Center. Skellefteå leder kvartsfinalen med 3-2 och Linköping är piskade att vinna och är favoriter till 2.10 hos Unibet.

Med :unibet: kan du hitta oddsen för dagens matcher i SM-slutspelet. Det är nu bara fyra lag kvar som slåss om två platser i semifinalerna. Det kan avgöras redan i dag då Skellefteå respektiva Luleå leder kvartsfinalerna med 3-2. Den som går vidare i dessa kvartsfinaler kommer sedan att mötas i en semifinal. Tidigare är det redan klart att Färjestad och AIK kommer att mötas i den andra semifinalen.

SM-slutspel – odds från :unibet:

 

19:00 Djurgårdens IF – Luleå HF 1,90 4,05 3,35

19:00 Linköpings HC – Skellefteå AIK 2,10 4,05 2,85

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 mars, 2011