SM-slutspel: Semifinalernai ett avgörande läge, alla oddsen

Vi forsätter att följa SM-slutspelet och idag, söndag, kan det första finallaget vara klart. AIK ligger under med 0-3 i matcher och gårdagens match lämnade mycket att önska. AIK såg ut att vara trötta, kanske är de redan mätta, och Färjestad kunde kamma hem en säker seger. I den andra semifinalen är nu Skellefteå inne i matchserien. Innan gårdagens match ledde Luleå med 2-0 i matcher, men Skellefteå kom igen och vann gårdagens match. Som vanligt är det jämnt mellan dessa två lag och ytterligare ett övertidsmål fick avgöra matchen.

AIK är verkligen nere för räkning och måste vinna fyra matcher i rad för att nå finalen. Det är inte mycket som talar för en seger idag, förutom att de har hemmaplan. Det bästa oddset kan du hitta hos :betfair: som ger 3.99 gånger pengarna, för en AIK seger. För Färjestad ser det ljust ut och har, nästan på halvfart, tagit hem tre av tre matcher mot AIK. AIK har inte vunnit en match mot Färjestad på länge och oddsen talar för att det ytterligare kommer bli en seger för Färjestad. Till oddsen 2.25 hos :bet24:.

Norrlandsderbyt har verkligen utvecklats till en rysare. Alla tre matcher har avgjorts på övertid och det är troligt att utvecklingen forsätter i samma riktning. Skellefteå har sett ut som det stabilaste laget, men ändå ligger de under med 1-2 i matcher mot Luleå. Om Luleå tar hem dagens match, i COOP arena, kan de sätta stor press på Skellefteå som då måste vinna alla de tre efterföljande matcherna. Frågan är om Skellefteå klarar av det både fysiskt och psykiskt. Luleå har hemmaplan och är favoriter till 2.25 gånger pengarna hos :betway:. Oddsen för att Skellefteå tar hem dagens match ligger på 2.80 gånger pengarna hos :ladbrokes: och :bwin:.

Vinnarodds – söndagens semifinaler i SM-slutspelet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 mars, 2011