SM-slutspelet: Djurgården – Brynäs

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Ikväll ska det avgöras om det blir Brynäs eller Djurgården som går vidare till kvartsfinal i SM-slutspelet. Efter två hemmasegrar vardera så är det Hovet i Stockholm där kvällens avgörande kommer att utspela sig på och oddsen talar till Djurgårdens fördel.

Matchstart: 19:30
TV: C More Sport, TV12
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,95 – 4,50 – 3,00
Att vinna (1-2) 1,55 – 2,30
Över/under 5,5 mål: 2,05 – 1,70

Odds från betway >

I denna åttondelsfinal, som speloas bästa av tre matcher, är det hemmaplan som varit avgörande i de två matcher som spelats. Dock ska nämnas att Brynäs var inte långt ifrån att knipa en poäng senast på Hovet, då matchen fick avgöras i den andra förlängningsperioden, och i Gävls senast så vann man med övertygande 5-2.

Båda lagen har en del skador men för Djurgårdens del så kommer man antagligen få klara sig utan den viktige målskytten Tomi Sallinen, ett otroligt tungt avbräck om han inte kommer att kunna delta. Förutom Sallinen så har Djurgården en skadelista med Adam Ollas Mattsson, Tobias Hage,Robin Norell och Alexander Fällström. För Brynäs del så har man en skadelista bestående av Jonathan Pudas, Simon Bertilsson, Anton Rödin, Petr Vrana, och Jesper Ollas, flera spelar som man hade behövt ikväll.

Kikar vi på oddsen inför denna match så talar de klar till Djurgårdens till 1,95 gånger pengarna inom full tid och låga 1,55 med sudden inräknat hos betway. Ett spel på att Brynäs vinner ger oddset 3,00 samt 2,30 med sudden inräknat.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 mars, 2016