SM-slutspelet: Djurgården – Brynäs

Ikväll ska det avgöras om det blir Brynäs eller Djurgården som går vidare till kvartsfinal i SM-slutspelet. Efter två hemmasegrar vardera så är det Hovet i Stockholm där kvällens avgörande kommer att utspela sig på och oddsen talar till Djurgårdens fördel.

Matchstart: 19:30
TV: C More Sport, TV12
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,95 – 4,50 – 3,00
Att vinna (1-2) 1,55 – 2,30
Över/under 5,5 mål: 2,05 – 1,70

Odds från betway >

I denna åttondelsfinal, som speloas bästa av tre matcher, är det hemmaplan som varit avgörande i de två matcher som spelats. Dock ska nämnas att Brynäs var inte långt ifrån att knipa en poäng senast på Hovet, då matchen fick avgöras i den andra förlängningsperioden, och i Gävls senast så vann man med övertygande 5-2.

Båda lagen har en del skador men för Djurgårdens del så kommer man antagligen få klara sig utan den viktige målskytten Tomi Sallinen, ett otroligt tungt avbräck om han inte kommer att kunna delta. Förutom Sallinen så har Djurgården en skadelista med Adam Ollas Mattsson, Tobias Hage,Robin Norell och Alexander Fällström. För Brynäs del så har man en skadelista bestående av Jonathan Pudas, Simon Bertilsson, Anton Rödin, Petr Vrana, och Jesper Ollas, flera spelar som man hade behövt ikväll.

Kikar vi på oddsen inför denna match så talar de klar till Djurgårdens till 1,95 gånger pengarna inom full tid och låga 1,55 med sudden inräknat hos betway. Ett spel på att Brynäs vinner ger oddset 3,00 samt 2,30 med sudden inräknat.