SM-slutspelet: Färjestad – Luleå

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Det fjärde mötet mellan Färjestad och Luleå ska spelas i kvällens omgång av SM-slutspelet. Än så länge har det varit ideliga hemmasegrar och spelbolagen tror att Färjestad fortsätter på den inslagna vägen och utjämnar i matchserien.

Matchstart: 19:00
TV: C More Hockey
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 2,29 – 3,95 – 2,75
Att vinna (1-2) 1,75 – 2,08
Över/under 5,5 mål: 3,05 ? 1,37

Odds från betsafe >

Det har varit tydliga hemmasegrar så här långt i kvartsfinalserien mellan Färjestad och Luleå i SM-slutspelet och därmed leder Luleå med 2-1 i matcher. I kväll kommer de fjärde mötet att spelas i Karlstad och därmed borde Färjestad utjämna om vi följer samma logik.

Båda lagen kommer att ha tillgång till samma lag som i det föregående mötet i Luleå, det innebär att både Viktor Ekarv och Bill Sweatt kommer inte att vara tillgängliga för spel för Luleås del.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så talar de trots allt för en oviss utgång med en knapp fördel till Färjestad. Jämför vi oddsen hos betsafe så ger ett spel på en hemmaseger 2,29 gånger pengarna och ett spel på gästade Luleå 2,75 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 mars, 2016