SM-slutspelet: Färjestad – Växjö Lakers

Efter ytterligare en bortaseger leder Färjestad denna märkliga semifinalserie i SM-slutspelet mot Växjö med 3-2 i matcher. Det innebär att Färjestad kan avancera till final om de bryter trenden och vinner kvällens match hemma i Löfbergs Arena, vilket oddsen också talar för.

Matchstart: 19:00
TV: Kanal 5
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,20 – 3,55 – 2,76 (RedBet)

Det har verkligen varit en udda och mycket jämn semifinalserie mellan Färjestad och Växjö. Efter fem spelade matcher har vi fem bortavinster, tre till Färjestad och två till Växjö. Det innebär att Färjestad kan avgöra semifinalserien redan i kväll om man nu lyckas bryta bortatrenden och ta en hemmaseger istället.

Trots att hemmais inte har varit så positivt som det brukar i en semifinalserien är det ändå Färjestad som är favorit i kväll om man tittar på oddsen. Ett spel på att Färjestad vinner mot Växjö, och säkrar ett avancemang, i kväll ger oddset 2,20 gånger pengarna hos RedBet. Dock är Färjestad långt ifrån någon stor favorit i detta mötet och ett spel på ytterligare en bortaseger, till Växjö denna gång, ger oddset 2,76 gånger pengarna hos spelbolaget.

Mycket spännande ska det bli! Matchstart är som alltid 19:00 och matchen kan du följa i Kanal 5 eller livestream hos C Sports.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 april, 2014