SM-slutspelet: Favoriterna i semifinalerna

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Under fredagen inleds semifinalerna i SM-slutspelet och kikar vi på oddsen så tror spelbolagen att Skellefteå och Frölunda kommer att mötas i finalen.

Skellefteå – Växjö

Matchstart: Fredag 19:30
TV: C More Sport
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,65 – 4,50 – 4,25
Att gå vidare: 1,30 – 3,20
Att vinna (1-2) 1,32 – 3,10
Över/under 5,5 mål: 2,30 – 1,55

Odds från betway >

Semifinalserien mellan Skellefteå och Växjö blir en repris av fjolårets final där Växjö skrällde sig till guldet, trots att Skellefteå var storfavorit på förhand. Förutsättningarna är liknande inför årets drabbning där spelbolaget betway ger låga 1,30 på att Skellefteå åter tar sig till finalen och hela 3,20 om Växjö skulle göra så.

Att Skellefteå är favorit beror inte bara på sitt stabila spel under grundserien i SHL, som man till slut vann, utan också på det sätt man skickade ut HV71 i kvartsfinalen i fyra raka. De nyblivna SM-mästarna Växjö har haft en tung säsong och var illa ute mot Linköping i kvartsfinalen då man direkt låga under med 0-2 i matcher. Men Växjö tog sig samman och hittade tillbaka till sitt vägvinnande spel och tog fyra raka. Kan Växjö fortsätta på den inslagna vägen kan detta bli en riktigt intressant matchserie.

Det första mötet i denna semifinal kommer att spelas i Skellefteå under fredagskvällen med nedsläpp 19:00.

Frölunda – Luleå

Matchstart: Lördag 15:00
TV: C More Sport, TV4
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,90 – 4,25 – 3,40
Att gå vidare: 1,72 – 2,00
Att vinna (1-2) 1,48 – 2,50
Över/under 5,5 mål: 2,40 – 1,50

Odds från betway >

Drabbningen mellan Luleå och Frölunda har alla förutsättningar att bli tät och oviss. Att det kommer att bli en oviss semifinal talar inte minst drabbningarna under den gångna säsongen och när lagen möttes i kvartsfinalen av Champions Hockey League, över två matcher, så var det straffar som fick avgöra vilket av dessa två som gick vidare.

Det är två filosofier som möts. Frölunda är spelskickliga och har ett snabbar spela medan Luleå spelar mer fysiskt. Frölunda avfärdade ett fysiskt starkt Djurgården i kvarten med 4-1 i matcher och har visat att man kan spela ut även fysiskt starka lag. Luleå imponerade dock när man slog ut Färjestad i sin kvartsfinal med 4-2 i matcher. Som sagt så kommer denna semifinal att bli ovisst och väldigt underhållande.

Kikar vi på oddsen är Frölunda knapp favorit hos betway och spelbolaget ger oddset 1,72 att de går vidare till finalen och 2,00 om det blir Luleå som tar sig vidare. Dock ger spelbolaget samma odds, 4,00 gånger pengarna, att de ror hem SM-guldet.

Det första mötet kommer att spelas nu på lördag med start 15:00 i Göteborg.

Vinnaroddsen – ”Att ta hem SM-guldet”

Att vinna Odds
Skellefteå 1,95
Frölunda 4,00
Luleå 4,00
Växjö 8,00

Oddsen ovan ät hämtade från betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 mars, 2016