SM-slutspelet: I dag kan det avgöras

Skellefteå fortsätter att imponera i finalserien och i den senaste matchen så krossade man Färjestad med hela 8-1 och leder nu SM-finalserien med 3-0 i matcher. Det innebär att Skellefteå kan upprepa bedriften från i fjol och vinna alla fyra matcher i finalserien och det är inte mycket som talar för annat än att Skellefteå kommer att fira sitt andra raka guld i kväll.

Färjestad – Skellefteå

Matchstart: 17:00
TV: Kanal 5
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 4,50 – 4,10 – 1,65 (William Hill)

Skellefteå har verkligen imponerat i denna finalserien mot Färjestad med tre övertygande segrar med 3-0, 6-2 och senast 8-1. Att Skellefteå kommer att vinna denna finalserien är nästan hugget i sten och frågan är om det blir i kväll eller om Färjestad kommer att göra en sista kraftansamling för att förlänga finalserien i SM-slutspelet.

Det är dock inte mycket som talar för att det blir en seger till Färjestad i dagens fjärde match och spelbolaget William Hill ger låga 1,65 gånger pengarna på en seger till Skellefteå trots bortais samtidigt som ett spel på Färjestad ger hela 4,50 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 april, 2014