SM-slutspelet: Linköping – Skellefteå

Det är en oerhört viktig match i kvällens semifinal mellan Linköping och Skellefteå i SM-slutspeletSkellefteå övertygade stort hemma i det första mötet och kikar vi på oddsen inför kvällens andra match är de oerhört jämna.

Matchstart: 18:30
TV: C More Hockey
Odds (1-X-2): 2,50 – 3,80 – 2,50

Odds från betway

Skellefteå imponerade stort i det första mötet och kontrollerade matchen från första stund. Så fort Linköping nätade och såg ut att kunna utmana så svarade Skellefteå med att lägga in ytterligare en växel och göra ett eget mål.

Seger av yttersta vikt för Linköping

Linköping måste verkligen höja sig om man ska kunna utmana ett Skellefteå som trycker på i varje moment och som är oerhört giftiga offensivt samtidigt som de är snabba på att jobba hem och täcka av ytor defensivt.

En förlust i kväll för Linköping skulle sätta laget i en väldigt svår sits med tanke på hur det såg ut i det första mötet borta i Skellefteå.

Otroligt jämna odds inför kvällens match

Trots Skellefteås utskåpning i den första matchen, som slutade 5-2, tror spelbolagen på ett jämnt möte i Linköping. Kikar vi på oddsen från spelbolaget betway ger ett bet oavsett vinnare samma odds det vill säga 2,50 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat, och ett övrtidsavgörande, ger oddset 3,80 gånger pengarna.