SM-slutspelet: Linköping – Växjö, tredje matchen

Växjö har i kväll en måstematch när man gästar Linköping i kvartsfinalen av SM-slutspelet. Efter två raka förluster är en vinst av yttersta vikt för Växjö men oddsen talar för en ny seger till Linköping.

Matchstart: 19:00
TV: C More Hockey
Livestream: C More Play

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,75 – 4,55 – 3,75
Att vinna (1-2)1,45 – 2,65
Över/under 5,5 mål:2,20 – 1,60

Odds från Guts >

De regerande mästarna Växjö har haft en tuff inledning på SM-slutspelet och kvartsfinalen mot Linköping. Två raka förluster har det blviit mot Linköping med siffrorna 1-6 i Linköping och 2-3 hemma. I kväll ska det tredje mötet spelas och nu har Växjö kniven mot strupen då ett 0-3 underläge kommer att bli oerhört svårt att vända.

Tidigare under säsongen har Växjö inte haft några större problem mot Linköping, speciellt inte i Saab Arena, och nu gäller det att man hittar tillbaka till sitt vägvinnande spel. I och med de två segrarna mot Växjö så radar nu Linköping upp segrar och det är egentligen inte mycket som talar för ytterligare en seger i kväll.

Kikar vi också på oddsen så är de klart till hemmalagets fördel då ett spel hos spelbolaget Guts ger låga 1,75 på Linköping och hela 3,75 gånger pengarna om Växjö vinner denna viktiga match.