SM-slutspelet: Måstematch för Luleå i kväll

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll är det vinna eller försvinna för Luleå som tar emot Växjö i det sjätte kvartsfinalmötet i SM-slutspelet. Växjö leder kvartsfinalserien med 3-2 i matcher och ska man tro spelbolagen så kommer Luleå att tvinga fram en sjunde och avgörande match.

Matchstart: 19:00
TV: Kanal 9
Odds (1-X-2): 2,25 – 3,65 – 2,85 (Unibet)

Kvartsfinalserien mellan Luleå och Växjö kan nästa inte bli mer spännande. Efter att Växjö rivstartat med två raka segrar så gick Luleå i kapp och kvitterade till 2-2 i matcher. Men Växjö tog återigen tag om taktpinnen genom att vinna med 2-0 i den femte omgången och kan därmed säkra en semifinalplats om de vinner i kväll.

Man kan räkna med att Luleå kommer att kämpa för hemmapubliken i kväll och för att tvinga fram en sjunde och avgörande möte. Oddsen från spelbolagen talar också för att det blir seger även om Unibets 2,25 gånger pengarna inte är helt övertygande då man samtidigt ger 2,85 gånger pengarna om det skulle bli en bortaseger till Växjö.

Matchstart är som alltid 19:00 och mötet kommer du att kunna följa i Kanal 9.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 mars, 2014