SM-slutspelet: Nu ska det avgöras mellan Skellefteå och Växjö!

I kväll ska det sjunde mötet mellan Skellefteå och Växjö avgöras i kvartsfinalen i SM-slutspelet. Efter en dramatisk match senast så talar nu oddsen för att Skellefteå vinner denna kvartsfinal på hemmais.

Matchstart: 19:00
TV: TV12
Livestream: C More Play

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,65 – 4,75 – 4,25
Att gå vidare (1-2):1,32 – 3,10
Över/under 5,5 mål:2,70 ? 1,40

Odds från betway >

Det senaste mötet i Växjö bjöd på stor dramatik när Växjö låg under med 2-3 i den tredje perioden och hade bara sekunder kvar att spela och med en sekund kvar så kvitterade man till 3-3. I sudden så svängde det åt båda hållen men Växjö vann till slut och tog denna matchserie till en sjunde och avgörande.

I kväll ska det nu avgöras om det blir Skellefteå eller Växjö som kommer att gå vidare till finalen. Alla de sex matcherna har så här långt slutat med en hemmaseger trots även om det inte alltid varit självklara hemmasegrar.

Målvakten Cristopher Nilstorp kommer återigen inte till spel för Växjö och hans säsong är med all sannolikhet över. Det innebär att Stefan Steen återigen kommer att stå i Växjö-målet. Skellefteå har Axel Holmström som frågetecken, men i övrigt är det samma manskap för båda lagen.

Det kommer verkligen att bli en spännande match i kväll. Det är Växjös första matchserie som går till sjunde och avgörande och nu gäller det att man presterar för att slå Skellefteå hemma kommer att bli en tuff utmaning.

Kikar vi på oddsen från spelbolaget betway så talar de dock för att Skellefteå kommer att reda ut detta. Ett spel på att Skellefteå vinner match under ordinarie tid ger oddset 1,65 och efter förlängning låga 1,32 gånger pengarna. Motsvarande spel på Växjö ger oddsen 4,25 samt 3,10 gånger pengarna.