SM-slutspelet: Skellefteå favoriter enligt Paf

:paf-logo:Den kvarvarande semifinalen i Elitseriens SM-slutspel är oerhört jämn. Norrlandsderbyt mellan Skellefteå och Luleå är oerhört jämn, 2-2 i matcher, där alla matcher i serien har avgjorts på övertid. Helgens matcher vanns av Skellefteå där matchvinnare, båda gångarna, blev Erik Forssell. Oddsen från :paf: talar sitt tydliga språk Skellefteå är favoriter att nå finalen, till 1.60 gånger pengarna.

Skellefteå var i brygga när de efter två match låg under, med 0-2. Men efter helgens vinster är det utjämnat. Nu är Skellefteå favoriter att nå finalen mot Färjestad som utklassade AIK med 4-0 i matcher. :paf:.

Dagens match spelas på Skellefteås hemmaarena och enligt :paf: kommer Luleå få det svårt. Oddset för en Luleåvinst är 3.30 och om hemmalaget, Skellefteå, vinner ger det dig 1.90 gånger pengarna.

Skellefteå AIK – Luleå HF

18:50 Vidare till nästa omgång

1. 1.60 – 2. 2.20

18:55 1-X-2

1. 1,90 – X. 4,00 – 2. 3,30

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 mars, 2011