SM-slutspelet: Skellefteå klar favorit i det andra finalmötet

Den första finalmatchen i SM-slutspelet blev en ensidig historia med en solklar 3-0 seger till Skellefteå. I kväll fortsätter finalserien och ett revanschsuget Färjestad ska på hemmais bevisa att de kan stå upp emot Skellefteå. Kollar man dock på oddsen är det gästande Skellefteå som återigen är favorit.

Färjestad – Skellefteå

Matchstart: 19:00
TV: Kanal 5
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 3,50 – 3,85 – 1,90 (William Hill)

Skellefteå ägde allt i det första mötet i årets finalserie i SM-slutspelet och inför kvällens andra möte är det inte mycket som talar till Färjestads fördel. Det är mycket som Färjestad måste förbättra om de ska kunna rubba Skellefteå i kväll, som att undvika utvisningar, en storspelande Petterson-Wentzel som tar allt, effektivitet i avsluten och så vidare.

Med tanke på hur det såg ut i det första mötet är det inte konstigt att Skellefteå är favorit även i kvällens match. Ett spel på Skellefteå som vinnare i kväll ger oddset 1,90 gånger pengarna och ett spel på hemmalaget Färjestad 3,50 gånger pengarna.

Matchstart är som alltid 19:00 och mötet kan du följa i Kanal 5 eller livestream hos C Sports.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 april, 2014