SM-slutspelet: tippa med Nordicbet

:nordicbet-logo:Det var i slutet på november som utspelet kom i det populära webb-tv programmet Jenny Calling, och det var inte många som trodde på AIK i final. Spelbolaget NordicBet la ut spel på att lagen skulle mötas i final.

?Vi var inne på precis samma linje, och erbjöd spelarna 1000 gånger pengarna om AIK och Luleå möts i final.? säger Henrik Lengstedt, marknadschef på :NordicBet:.

Spelbolaget bedömde alltså att det var 0,1% chans att lagen tog sig till final. Men, när semifinal-serien startar, är vinsten inom räckhåll för 7 spelare som får dela på en halv miljon kronor om AIK besegrar Färjestad, och Luleå vinner derby-serien mot Skellefteå. Men, sett till oddsen för semifinal-serierna så kan de bli snuvade på pengarna, och Mats kan andas ut.

?De lagen vi tror kommer mötas i finalen är Färjestad och Skellefteå. På pappret de två bästa lagen och sett över säsongen så är det de som bör göra upp om SM-titeln.? säger Henrik Lengstedt

Spelet på att AIK och Luleå möts i final ligger fortfarande ute, men har gått från otroliga 1000 gånger pengarna till mer blygsamma 6.45.

Lag som möts i finalserien 2011

*odds hämtade från :nordicbet:
Färjestad – Skellefteå AIK 2.23
Färjestad – Luleå 2.90
AIK – Skellefteå AIK 4.95
AIK – Luleå 6.45

Hur slutar semifinalserierna
Skellefteå AIK – Luleå 1.65 2.15 (Bäst av 7 matcher)
Färjestad – AIK 1.35 3.00 (Bäst av 7 matcher)

Svenska mästare säsongen 2010/2011
Färjestad 2.00
Skellefteå AIK 3.00
Luleå 5.00
AIK 5.50

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 mars, 2011