SM-slutspelet: Växjö – Skellefteå

Skellefteå tog en förväntad hemmaseger mot Växjö senast och därmed leder med 2-1 i matcher i denna semifinal i SM-slutspelet. Det innebär att vi har en mycket viktig match i kväll när det fjärde mötet ska avgöras i Växjö och oddsen är återigen på Skellefteås sida.

Matchstart: 19:00
TV: C More Hockey, TV12
Livestream: C More Play

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):3,20 – 4,50 – 1,90
Att vinna (1-2)2,45 – 1,50
Över/under 4,5 mål:1,92 – 1,78

Odds från betway >

Växjö vann det senaste mötet på hemmais med uddamålet 3-2 men har haft det mycket tungt borta i Skellefteå. Med 2-1 i matcher för Skellefteå är kvällens fjärde möte nu oerhört viktigt för Växjös del. Förlust för Växjö och man måste vinna re raka matcher, varav två är på bortais.

Markus Svensson stod för en ny stabil insats senast för Skellefteå när han för andra gången nollade Växjö i denna matchserie. Växjö måste på nytt hitta nycklar att överlista Svensson i Skellefteå-målet och då måste Växjö få igång sin framgångsrika förstakedja med Robert Rosén, Richard Gynge och Tuomas Kiiskinen som ännu inte levererat en enda poäng i denna matchserie.

Trots att Växjö vann det senaste mötet hemma i Vida arena så är oddsen på Skellefteås sida i kväll. Ett spel på en Växjö-seger ger i skrivandets stund oddset 3,20 hos betway och ett spel på att Skellefteå vinner matcher 1,90 gånger pengarna. Går matchen till förlängning så kanske Växjö har en liten edge då man vunnit de två matcher som gått till övertid under slutspelet, vilket ger hela 2,45 gånger pengarna.