SM-slutspelet: Växjö – Skellefteå

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Skellefteå tog en förväntad hemmaseger mot Växjö senast och därmed leder med 2-1 i matcher i denna semifinal i SM-slutspelet. Det innebär att vi har en mycket viktig match i kväll när det fjärde mötet ska avgöras i Växjö och oddsen är återigen på Skellefteås sida.

Matchstart: 19:00
TV: C More Hockey, TV12
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 3,20 – 4,50 – 1,90
Att vinna (1-2) 2,45 – 1,50
Över/under 4,5 mål: 1,92 – 1,78

Odds från betway >

Växjö vann det senaste mötet på hemmais med uddamålet 3-2 men har haft det mycket tungt borta i Skellefteå. Med 2-1 i matcher för Skellefteå är kvällens fjärde möte nu oerhört viktigt för Växjös del. Förlust för Växjö och man måste vinna re raka matcher, varav två är på bortais.

Markus Svensson stod för en ny stabil insats senast för Skellefteå när han för andra gången nollade Växjö i denna matchserie. Växjö måste på nytt hitta nycklar att överlista Svensson i Skellefteå-målet och då måste Växjö få igång sin framgångsrika förstakedja med Robert Rosén, Richard Gynge och Tuomas Kiiskinen som ännu inte levererat en enda poäng i denna matchserie.

Trots att Växjö vann det senaste mötet hemma i Vida arena så är oddsen på Skellefteås sida i kväll. Ett spel på en Växjö-seger ger i skrivandets stund oddset 3,20 hos betway och ett spel på att Skellefteå vinner matcher 1,90 gånger pengarna. Går matchen till förlängning så kanske Växjö har en liten edge då man vunnit de två matcher som gått till övertid under slutspelet, vilket ger hela 2,45 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 april, 2016