Snart dags för damernas Handbolls-EM

Handbolls-EM damer 2020 odds

Denna vecka är det dags för damernas Handbolls-EM att dra igång och vi har kikat in oddsen inför turneringen som inte talar till Sveriges fördel.

Efter mycket om och men så ser det ut som att damernas Handbolls-EM blir av i december. Coronakrisen innebar i första läget att turneringen skulle ställas in. Men när beskedet kom att turneringen skulle bli av så kom nästa bakslag. Med bara veckor kvar så drog sig Norge ur som arrangör, på grund av de hårdare restriktionerna som landet inför. Kort därefter så tog Danmark på sig ansvaret att arrangera turneringen helt på egen hand. Dock kommer turneringen att spelas utan publik och det kommer att vara hårda restriktioner för alla lag som deltar.

Turneringen drar igång nu på torsdag och de svenska damerna kastas in i hetluften direkt. Sverige kommer nämligen att möta Tjeckien i premiären med matchstart 20:30. Efter det så kommer Sverige möta Spanien den 5 december och Ryssland den 7 december.

Norge är klara oddsfavoriter

Oddsen inför turneringen talar inte direkt till Sveriges fördel, som spelas till hela 21.00 gånger pengarna hatt vinna turneringen hos bet365. Favoriter är Norge till 2.50 och andrahandsfavoriten är Sverige gruppmotståndare Ryssland till 4.50 gånger pengarna. Tätt följt av Frankrike som spelas till oddset 5.20.

Se nedan för de senaste vinnaroddsen på Handbolls-EM från bet365. Oddsen uppdateras löpande.