Snart dags för NFL-slutspel!

Buffalo Bills till slutspel för första gången på 17 år!

I söndags avslutades grundserien i den amerikanska fotbollsligan NFL. Det är nu 12 lag som återstår, och på lördag drar slutspelet äntligen igång! Wild card-rundan är vad som väntar i helgen, innan de seedade lagen går in i slutspelet kommande helg. 

Förra veckan blev omvälvande i NFL – inte minst när Buffalo Bills snuvade Baltimore Ravens på avancemang – och säkrade sitt första slutspel på 17 år! De plockade därigenom en plats i Wild card-matcherna, som spelas den 6-7 januari.

Från NFC är det Minnesota Vikings och Philadelphia Eagles som direktkvalificerat sig till kvartsfinalerna. I Wild card-rundan där är det Los Angeles Rams, Atlanta Falcons, New Orleans Saints och Carolina Panthers som gör upp om de två återstående kvartsfinalplatserna under lördagen.

Från AFC är det Pittsburgh Steelers och New England Patriots som knep topplatserna i grundserien och är klara för kvartsfinaler. Wild card-matcherna kommer avgöras på söndagen, mellan Jacksonville Jaguars, Buffalo Bills, Kansas City Chiefs och Tennessee Titans.

Slutspelet kommer kulminera i Super Bowl, som kommer äga rum den 4e februari i Minnesota. Bland favoriterna att vinna där finns hemmalaget Minnesota Vikings – till oddset 5,00 hos Unibet. Storfavoriterna är dock New England Patriots, som förväntas vinna till oddset 3,00. I botten av vinnaroddsen hittar vi skrällkvalade Buffalo Bills, som ger hela 81 gånger pengarna om de skulle fortsätta skrälla och ta hem ligatiteln.

Spela på NFLs vinnarodds hos Unibet->