Snöplig skada för Carlos Tevez

Bara tio dagar innan Premier League skall till att inledas kommer en, kanske lite otippad skada, från Machester City. Nyvärvade Carlos Tevez halkade i duschen och det är nu oklart om han kommer till spel i premiären.

Manchester City hur lagt ut miljarder på att värva bra fotbollsspelare inför vad som tros bli deras bästa säsong någonsin. Nyförvärvet Carlos Tevez som kommer närmast från ärkerivalen Manchester United var en av de spelare som anlände till klubben. Vad man inte riktigt hade räknat med var att han skulle vara skadad i premiären av premier league och då absolut inte på grund av en olycka.

Manchester City har nu kontaktat Argentinas landslag och försökt få uppskov för att Tevez skall infinna sig för match. Han behöver vila och träna upp sig inför premiären då han inte fått speicellt mycket försäsongsträning. Det lär inte bli mer av den varan om olyckorna skall fortsätta avlösa varandra.

Manchester Citys coach Mark Huges verkar dock inte speciellt orolig och tror att Tevez kommer finnas spelklar i premiärmatchen. Han verifierar dock att den dyre anfallaren inte kan gå för fullt.

Odds för att Manchester City vinner Premier League 2009/2010

13,00 hos :Canbet:

Odds för att Manchester City åker ur Premier League 2009/2010

155,00 hos :Centrebet:

Odds för att Manchester City kommer bland de fyra främsta 2009/2010

2,65 hos :Bwin: