Spanien gör entré i VM

Igår gick andrahandsfavoriten Brasilien in i VM, idag är det den stora oddsfavoriten Spaniens tur. Schweiz står för motståndet i en match där de regerande Europamästarna är tunga favoriter.

Vi tar återigen en titt på vad oddssättarna på :bwin: säger om matcherna.

Honduras-Chile 6,00-3,75-1,55
Med ett odds på 1000 gånger pengarna är Honduras verkligen inte någon av favoriterna till att lyfta pokalen. Deras uppvärmningsmatcher har framför allt visat deras brist på form när de spelat oavgjort mot Vitryssland och Azerbajdzjan och förlorat med 0-3 mot Rumänien.

Chile däremot har visat skicklighet och form i deras vinster mot Nordirland och Israel. Förutom den individuella skickligheten hos spelarna är lagandan och samarbetet utmärkande för Chiles spel. Det är ganska klart vilka som är favoriter i den här matchen.

Spanien-Schweiz 1,25-5,00-12,50?
Äntligen: VM-favoriterna Spanien går till slut in i turneringen. Spanien vilade sina bästa spelare under uppvärmningsmatcherna men tog ändå hem tre segrar.

Schweiz däremot har inte gått lika bra när de förlorat mot Norge, Uruguay och Costa Rica. Men de lyckades i alla fall klara 1-1 mot regerande världsmästarna Italien.

Men de regerande Europamästarna borde inte ha det svårt att ta hem det här.

Sydafrika-Uruguay 3,20-3,10-2,25?
Elva man mot en hel nation med tusentals fans i ryggen på arenan – Uruguay kommer inte ha det lätt när man tar sig an Sydafrika. Efter 1-1 mot Mexiko i öppningsmatchen vill värdnationen ha en seger här.

Det behöver inta vara omöjligt heller med tanke på vad Uruguay presterade mot Frankrike.

Sydamerikanerna hoppas att målkungarna Forlan och Suarez till slut ska näta, men styrkan i försvaret kan också vara en nyckel till seger. Men frågan är om inte hemmafördelen och stöder från Sydafrikas fans kan ge att överraskande resultat här?

Spela på VM med :bwin:

Fler odds på dagens VM-matcher