Spanien och Danmark till final i Handbolls-VM

I morgon möts Spanien och Danmark i final i Handbolls-VM. Oddsen har varit till Spaniens favör tidigare under turneringen men nu tror spelbolagen på en turneringsseger till Danmark.

Final Spanien – Danmark

Matchstart: 27/1 17:15
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 2.25 – 8.00 – 2.00 (William Hill)

Efter att Spanien haft övertaget med endast uddamålet i paus, 13-12, i semifinalen mot Slovenien drog hemmanationen ifrån i den andra halvleken och slutsiffrorna blev 26-22. En övertygande seger för Spanien i slutändan. I den andra semifinalen mellan Danmark och Kroatien stod danskarna för en kanoninsats och vann till slut med 30-24.

Det innebär att Spanien och Danmark kommer att mötas i en oerhört spännande final. Trots att Spanien varit stor favorit att vinna turneringen tidigare håller nu spelbolaget William Hill Danmark som favorit i finalen, om än knappt. Ett spel på Danmark som vinnare i finalen ger 2,00 gånger pengarna medan ett spel på hemmanationen Spanien ger 2,25 gånger pengarna.

Bronsmatch Slovenien – Kroatien

Matchstart: 19:00
TV: Tv4 Sport
Odds (1-X-2): 2.80 – 9.00 – 1.65 (William Hill)

Bronsmatchen kommer att spelas mellan Slovenien och Kroatien under lördagen med start klockan 19:00. Där är Kroatien favorit, om man kollar på odden från William Hill, till klara 1,65 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 januari, 2013