Spansk cupknall

Real Madrid åkte på en av tidernas största knallar i den spanska fotbollen när man mycket oväntat åkte ur spanska cupen igår. Real Union, hemmahörande i div 3, ordnade avancemang på övertid.

Real Madrid förlorade visserligen det första mötet i spanska cupen mot division 3 laget Real Union 2-3, men att laget skulle åka ur cupen var det nog ingen som trodde.

Returen spelades hemma och när Raul skickade in 4-2 i den 86 minuten såg det ut som om gästerna var besegrade. Union hade dock mer att komma med och när Romo gjorde 3-4 på övertid var sensationen ett faktum.

Arsenal och United vidare – ikväll möts Tottenham-Liverpool
På tisdagen spelades även ett par ligacupmatcher i England. Noterbart är att både Arsenal – 3-0 mot Wigan – och Manchester United – 1-0 på Queens PR – avancerade.

Ikväll spelas dessutom en mycket intressant cupmatch i England. Tottenham och Liverpool möts igen, lagen möttes nyligen i ligan. Då vann Tottenham efter mål på övertid. Räkna med ett revanschsuget Liverpool.

Spelbolagen har som väntat ingen given favorit. Hemmaseger ger 2,62 hos :Eurobet: medan bortatriumf ger 2,80 hos :betsson:.