Spanska Cupen: Barcelona – Real Madrid i semifinalreturen

I kväll tar Barcelona emot Real Madrid i det andra semifinalmötet i den spanska cupen. Första mötet slutade 1-1 vilket innebär att Barcelona har slagläge i dagens retur.

Matchstart: 21:00
TV: Tv4 Sport xtra
Odds (1-X-2): 1,65 – 4,20 – 4,50 (betway)

I kraft av hemmaplan är Barcelona klar favorit i dagens möte på Camp Nou i den spanska cupen. Efter en riktigt bra höst har Barcelona haft en tyngre period med bland annat en svidande 0-2 förlust mot Milan i Champions League.

Det är inte bara en finalplats som står på spel för Barcelona. Att vinna matchen och gå vidare är självklart viktigt men framförallt är det viktiga att vända den negativa trenden. Det är därmed skärpning som gäller för ett Barcelona som har stundtals har spelat slarvigt den senaste tiden, vilket har straffat sig.

Trots ett frågetecken kring Barcelonas form är de klar favorit att vinna kvällens cupmöte och ta en plats i finalen, där man möter Sevilla eller Atletico Madrid.

Ett spel på en hemmaseger för Barcelona i kväll mot Real Madrid ger låga 1,75 gånger pengarna hos betway och ett spel på Real Madrid som vinnare ger 4,50 gång pengarna. Tror du dock att det återigen blir ett oavgjort resultat, under full tid, ger detta 4,20 gånger pengarna.

Fler odds från spelbolagen hittar du nedan.