Spanska Supercupen: Atlético Madrid – Barcelona

I kväll ska det första mötet i den Spanska Supercupen 2013 spelas mellan Atlético Madrid och Barcelona och spelbolagen håller Barca som klar favorit i det första mötet, trots bortaplan.

Matchstart: 23:00
TV: Tv4 Sport
Odds (1-X-2): 4,00 – 3,75 – 1,80 (Betway)

I den Spanska Supercupen kommer ligamästarna Barcelona att möta cupmästarna Athletic Madrid i den spanska cupen, över två möten.

Både Barcelona och Atlético Madrid har inlett La Liga-premiären på bästa sätt. Barcelona krossade Levante med 7-0 på hemmaplan och Atlético vann mot Sevilla på bortaplan med 3-1.

Det första mötet i Supercupen kommer att spelas i kväll med avspark klockan 23:00 och det andra mötet spelas den 28:e augusti vid samma tidpunkt.

De senaste åren har Atlético Madrid haft det svårt mot Barcelona och senast laget vann mot Barca var den 14:e februari 2010, med 2-1 på hemmaplan. Och trots att kvällens match kommer att spelas på Atlético Madrids hemmaarena, Vicente Calderón i Madrid, är det Barcelona som är klar favorit om man kollar på oddsen. Och bland annat ger spelbolaget Betway oddset 4,00 gånger pengarna vid en hemmaseger och 1,80 gånger pengarna om gästande Barcelona tar hem det första mötet .