Spanska Supercupen: Atlético Madrid – Real Madrid

Det första mötet i den Spanska Supercupen slutade 1-1 mellan de två Madrid-lagen. I kväll ska returen spelas på Atléticos hemmaarena Vicente Calderón men oddsen talar för en Real-seger.

Matchstart: 20:30
TV: TV12
Odds (1-X-2): 3.50 – 3.30 – 2.10 (William Hill)

I det första mötet var det Real som kontrollerade matchbilden men som vanligt så visade Atlético upp ett starkt försvarsspel. 1-0 gjorde Reals nyförvärv James Rodríguez efter en trasslig situation i straffområdet, i den 81 minuten. Kvitteringen kom i den 88 minuten efter att Real lämnat Raul Garcia fri i straffområdet på en hörna.

Vi kan räkna med att kvällens retur kommer att vara minst lika intensiv och spännande som det första mötet. Avspark i kvällens retur är så sent som 22:30 och kommer att sändas i TV12. Kollar vi på oddsen från William Hill är det Real som är knapp favorit till 2,10 gånger pengarna samtidigt som ett spel på hemmalaget Atlético ger relativ höga 3,50 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 augusti, 2014