Spanska Supercupen: Barcelona – Atletico Madrid

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Kort efter att kvällens Champions League-matcher är spelade drar returmötet i den Spanska Supercupen, mellan Barcelona och Atletico Madrid, igång. Och efter 1-1 i det första mötet är Barcelona stor favorit att avgöra på hemmaplan.

Matchstart: 23:00
TV: Tv4 Sport
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 1,35 – 5,25 – 8,50 (Unibet)

Barcelona är solklar favorit att ta hem årets första titel när den Spanska Supercupen ska avgöras i kväll. Ett spel på Barca som vinnare av kvällens retur mot Aletico Madrid ger låga 1,35 gånger pengarna hos Unibet.

En av de viktiga spelarna för Atletico kommer att bli den forna Barca-spelaren Divid Villa. I helgens 5-0-kross mot Rayo Vallecano, i La Liga, gick Villa mållös dock gjorde han Atleticos enda mål i det första mötet mot Barca, och lär vara sugen på fler i kväll.

Klart är att Leonel Messi är med i Barcelonas trupp och det ska bli mycket spännande att se om han och Neymar kommer att starta tillsammans. Neymar som hoppade in sent i den förra matchen och gjorde Barcas enda mål.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 augusti, 2013