Speedway: Omgång 7 dags för Vetlanda att klättra

:betsson-logo:I Speedwayens elitserie så är det en ny omgång i kväll. Bland annat möter jumbon Vetlanda, som var favorittippade inför säsongen, Lejonen borta och är favoriter till oddset 1.60 hos :unibet:. I övrigt ska tre andra möten avgöras i kväll och vi har oddsen för alla möten.

Ett skadedrabbat Piraterna gästar Dackarna, som också har problem med skador. Situationen är lite värre för Piraterna som förväntas förlora. :betsson: ger 4.85 vid en vinst för Piraterna, vilket är ett bra odds om man kollar på statistiken. Men skadeläget för Piraterna och kommer att få kämpa för en vinst.

Indianerna går som tåget och har bara förlorat ett av sju möten och ligger åtta poäng före de två lagen Piraterna och Valsarna som båda har 10 poäng. Men de har dock ett möte mindre än Indianerna.

Som serien ser ut nu ligger båda förhandsfavoriterna Vetlanda och Dackarna i botten av Elitserien i Speedway. Än finns det mycket kvar av serien men det gäller för suveränerna Vetlanda och Dackarna att ta några segrar så att de kan se en ljusning och i alla fall få en plats i slutspelet när säsongen drar ihop sig. Men som sagt än är det långt kvar.

Elitserien i Speedway – omgång 7

*odds från :betsson:

19:00 Dackarna – Piraterna 1,17 – 22,00 – 4,85
19:00 Hammarby – Valsarna 1,22 – 21,00 – 4,25
19:00 Indianerna – Vargarna 1,15 – 22,00 – 5,25
19:00 Lejonen – Elit Vetlanda Speedway 2,40 – 15,00 – 1,60

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 juni, 2011