Spela hos Unibet och vinn en NHL-resa

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Spela hos Unibet och du har möjlighet att vinna en NHL-resa till New York där du får se New York Rangers spela hemma på Madison Square Garden. Förutom drömresan så kan du vinna pengar, riskfria spel samt bonusar.

Samla poäng i två olika faser

Tävlingen är indelad i två faser. Den första fasen pågår mellan den 4:e och 15:e maj och fungerar som ett kval till till fas två. Under den första fasen tävlar spelare från olika länder för att kvalificera sig vidare till fas 2. Spelare från Sverige, Tjeckien, Finland, Norge och Ryssland kommer att tillsammans att samla poäng för att få fler kvalplatser till fas 2. Och för att vara med i tävlingen måste du anmäla ditt intresse på Unibets webbplats.

Du kommer därmed att kunna följa hur det går för respektive land och hur mycket som de har samlat under perioden. Från det land som har samlar flest poäng kommer 8 spelare att gå vidare till den andra fasen. Tvåan får sex platser, trean fyra platser, fyran 2 platser och det land som hamnar sist får bara en plats.

Fina priser till de som hamnar i topp

Totalt är det 21 spelare, från olika länder, som kommer att gå vidare till fas 2. Och alla spelare som går till fas 2, finalfasen, kommer att få en extra insättningsbonus på 100% upp till 100 euro. Dessutom får topp 50 från varje land, oavsett om du går vidare eller inte till fas 2, att få ett riskfritt Ishockey-VM-spel på 50 euro. Den spelare som hamnar högst upp, oavsett land, på den individuella leaderboarden kommer att inkassera 500 euro!

Fas 2 är där vinnaren utses

I fas 2 är där tävlingen avgörs. Nu nollställs poängställningen och under perioden 17:e till den 20:e maj gäller det återigen att samla så mycket poäng som möjligt. Vinnaren här, oavsett nationalitet, kommer att vinna en drömresa till New York för två personer samt 500 euro. Personen som hamnar på andra plats kommer att få 1000 euro och trean kommer att får 500 euro.

NHL-resan inkluderar:
– 2 biljetter till en match med New York Rangers i Madisson Square Garden i oktober 2012
– 4 nätters boende på hotell i New York
– Flyg tur/retur New York
– ?500 i fickpengar

Gå till Unibet för att vara med och tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 maj, 2012