Spela live på Tyskland – Spanien

:betsson-logo:Kritikerna pratade om ett ungt och oerfaret lag men Tyskland har överbevisat oss alla och nått semifinal, och på vilket sätt de gjort det! Betsson erbjuder över 200 marknader att välja på, före och live under matchen!

Först krossade man England med 4-1 i åttondelen. Sedan Argentina med 4-0 i kvarten. Det ultimata testet kommer nu i mötet med Spanien.

Spanien inledde fotbolls-VM som favoriter men levde inte riktigt upp till förväntningarna i starten, rent spelmässigt och favoritskapet bleknade då lite.

Efter öppningsmatchen har det dock sett bättre ut med vinster i de två sista gruppspelsmatcherna och avancemang från åttondel och kvart. David Villa har burit fram Spanien på sina axlar där fem av sex mål har kommit från honom.

Betsson erbjuder över 200 marknader att välja på, före och live under matchen!

Ansvaret kommer att ligga på Villa även i denna match mot tyskarna. Tyskarna har spridit sitt målskytte på betydligt fler spelare så som Klose, Muller och Podolski.

Men får i denna match klara sig utan Muller! Blir det Tyskland eller kommer det bli Spanien? Vem kommer att leda sitt lag till finalen?